Oblasť spracovania potravín v dnešnej dobe vyžaduje prísne dodržiavanie hygienických noriem a regulácií podľa platnej legislatívy. V súlade s čoraz prísnejšími pravidlami treba v rámci spracovania potravín prihliadať nie len na čistotu a kvalitu vyrábaných potravín a nápojov, ale zároveň zaistiť, aby výrobný proces prebiehal čo najefektívnejšie a čo najbezpečnejšie s cieľom zdokonaliť produktivitu, a tým aj výnosnosť výroby.
Čo ponúkame?
Nami ponúkaná rada produktov značky Dr. Weigert poskytuje ideálne riešenie pre dosiahnutie maximálnej čistoty a dezinfekcie. Produkty sú špeciálne vyvinuté, aby dokonale optimizovali každý aspekt výrobného procesu a zabezpečili tak hygienicky nezávadný, zdravý produkt.
Vďaka inovatívnej rade produktov Dr. Weigert v spojení s najnovšími technológiami aplikácií a procesov tak garantuje maximálnu spokojnosť, splnenie najvyšších hygienických štandartov, a zároveň zachovanie čo najnižšej spotreby vody a energie s nízkymi ekologickými dopadmi.

SPRACOVANIE MÄSA

SPRACOVANIE RÝB

SPRACOVANIE OVOCIA A ZELENINY

LAHÔDKÁRSKY PRIEMYSEL

SPRACOVANIE MLIEKA

NÁPOJOVÝ PRIEMYSEL
